Masina XLH, Truggy Racer 2WD 1:12 2.4GHz RTR - Verde

Posted by carmodels 19.07.2023 0 Comment(s)

Bun venit la blogul Truggy Racer 2,4 GHz 2WD - o bijuterie a Masinute radio comandate! Acest model RTR la scara 1:12 este echipat pentru a face față celor mai dificile condiții. Indiferent dacă vrei să îl conduci pe piste off-road, asfalt, iarbă, nisip sau roci mici, acest truggy se va comporta exemplar.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui model este telecomanda sa cu frecvență de 2,4 GHz. Această tehnologie extinde semnificativ raza de acțiune, iar timpul de reacție la semnal este mult mai rapid în comparație cu controlerele care utilizează frecvențele de 27 / 40 MHz. Anti-interferența semnalului permite controlul simultan al mai multor modele.

Iată câteva specificații cheie ale Truggy Racer 2,4 GHz 2WD:

1. Tracțiune pe două roți (2WD) - modelul are o tracțiune puternică pe roțile din spate, ceea ce îi conferă o manevrabilitate excelentă.

2. Amortizoare independente - cu 4 amortizoare independente, acest truggy poate absorbi șocurile și denivelările de pe terenul accidentat, oferind o călătorie lină și stabilă.

3. Unghi mare de înclinare - datorită unghiului mare de înclinare pe axa față și spate, acest model poate face viraje strânse și manevre rapide.

4. Anvelope uriașe și rezistente - dotat cu anvelope din cauciuc special concepute, Truggy Racer poate călca nestingherit pe nisip, pietre și suprafețe alunecoase.

Acest truggy a fost construit cu materiale de înaltă calitate, rezistente, pentru a asigura o durabilitate excelentă. Bara de protecție frontală adaugă un nivel suplimentar de siguranță în timpul plimbărilor accidentate și protejează mașina în caz de coliziuni.

Este important de menționat că acest model este în versiunea RTR (ready-to-run), ceea ce înseamnă că este gata de utilizare imediată după deconectare. Singurul lucru de care ai nevoie sunt baterii AA pentru telecomandă.

Iată câteva specificații tehnice ale Truggy Racer 2,4 GHz 2WD:

- Baterie: Li-Ion
- Lungime: 340 mm
- Lățime: 270 mm
- Înălțime: 130 mm
- Vârsta recomandată: peste 14 ani
- Versiune: RTR
- Scara: 1:12
- Motor: perie electrică
- Radio: 2,4 GHz
- Șasiu: Truggy
- Tracțiune: 2WD
- Material de construcție: plastic
- Greutate: 945 g
- Frecvență: 2,4 GHz
- Baterie: Li-Ion 9.6V 700mAh
- Autonomie: până la 80 m
- Timp de funcționare: până la 10 minute
- Timp de încărcare: aproximativ 2 ore
- Viteza: până la 40 km/h

Setul include următoarele elemente:

- Truggy Racer 1:12 RTR
- Telecomandă 2.4 GHz
- Baterie Li-Ion 9.6V 700mAh
- Încărcător
- Manual

Truggy Racer 2,4 GHz 2WD este cu siguranță un model care nu trebuie ratat. Indiferent dacă ești un pasionat al Masinute radio comandate sau abia te inițiezi în această lume, acest truggy îți va oferi o experiență de conducere senzațională. Așadar, pregătește-te să explorezi terenuri variate și să te bucuri de performanța și agilitatea acestui model impresionant!

Leave a Comment