Set de Tanc cu telecomanda - German Tiger vs Abrams RTR 1:24

-49% Indisponibil Set de Tanc cu telecomanda - German Tiger vs Abrams RTR 1:24
Un set incredibil de tancuri de luptă care se vor angaja în distracție pentru câteva ore, nu numai copii, ci și adulți!


De acum înainte aveți posibilitatea de a prelua controlul asupra unuia dintre cele două tancuri de luptă și, după câteva minute de antrenament, vă simțiți ca un adevărat tanc care caută un adversar vrednic pe câmpul de luptă. Ambele modele sunt echipate cu multe funcții care reflectă realismul tancurilor reale care se luptă pe câmpul de luptă. Turnul care se rotește cu 360 ° și cilindrul ridicat și coborât vă va permite să ajungeți la adversarul dvs. peste tot. Unitățile de cale independente ușurează reglarea vitezei, manevrează rezervorul în timpul virajelor și permit atingerea unei pante abrupte de până la 30 °. În plus, modelele emite sunete realiste în timp ce conduceți - focuri de artificii și serii de mitraliere.

Scopul duelului între doi participanți este de a lovi adversarul cu un fascicul infraroșu. După fiecare lovitură din pistol sau o lovitură de cinci ori de la pușcă, unul dintre cele patru LED-uri care arată starea tehnică a rezervorului se stinge. După ce a fost împușcat, rezervorul îngheață pentru un moment, nu poate fi controlat în acest moment și nici nu poate fi lovit din nou. Când două LED-uri se sting, pierdeți ocazia de a trage arma. Când rezervorul este lovit din nou, cea de-a treia diodă se stinge și pistolul antitanc nu mai funcționează. După ce toate diodele ies - rezervorul pierde bătălia. După ce așteaptă aproximativ 30 de secunde, este gata pentru un alt duel.

Tanks are controlled via the attached remote controllers which are very easy to use. Simple rules of duel and control will not make any problem even to the youngest users. The set is an excellent solution for boring evenings or meeting with friends, surprise them,

2Market
Brand UF
Culoare Mulicolor
Material Plastic
Pentru Baieti
Scara 1:24
Tip Cu telecomanda
Varsta 4 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Views: 490
  • Producător: UF
  • Cod produs: UF/508-10
  • Disponibilitate: Indisponibil
2 Product(s) Sold
  • 478,6LEI
  • 244,1LEI
1:56 Sonderkraftfahrzeug 171 PANTHER Ausf. A Not suitable for children under 14 years...
171,7LEI 87,6LEI
1:72 MIG-21 PFM SOVIET FIGHTER Nu este potrivit pentru copiii sub 14 ani...
145,5LEI 74,2LEI
Plastic scale model kit exact replica of the actual prototype recreated to the smallest detail. Mat..
178,9LEI 91,3LEI
1:72 STURMPANZER IV BRUMMBAR Sonderkraftfahrzeug 16Brumbarul Sturmpanzer s-a bazat pe o variație a c..
116,4LEI 59,4LEI