Syma X23W 2.4GHz, FPV WiFi camera, gyroscope, auto-start, hovering mode, raza 25m - Neagra

-40% Indisponibil Syma X23W 2.4GHz, FPV WiFi camera, gyroscope, auto-start, hovering mode, raza 25m - Neagra

Syma este un brand foarte cunoscut, de renume pe piața modelelor și este apreciat pe scară largă chiar și de adepții profesioniști.


Quadcopter X23W este o alegere perfectă pentru oricine caută un model universal care poate fi utilizat în orice loc și în orice condiții meteorologice. Designul ușor și dimensiunile mici fac ca Syma să fie ușor de transportat într-un buzunar și să-l ia aproape peste tot!

Designul și materialele de înaltă calitate din care este realizat modelul asigură o rezistență ridicată la căderi și accidente. Aripile rotative sunt foarte durabile datorită materialului flexibil din care sunt confecționate. Modelul este ideal atât pentru zboruri interioare, cât și pentru zboruri exterioare, datorită rezistenței sale la vânt.

Syma X23W are un sistem de stabilizare cu 6 axe (giroscop) care este responsabil pentru agilitatea și manevrabilitatea acestuia, precum și pentru stabilitatea mare în timpul zborului. Funcția de trecere asigură o stabilitate incredibilă și ușurința direcției. Datorită acestui lucru, atât, începătorul, cât și pilotul intermediar se vor bucura de zbor cu acest drone.

Luminile LED intense nu sunt utilizate doar pentru aspectul său, ci și pentru funcționalitatea sa. Datorită acesteia, chiar și în întuneric navigarea este ușor de manipulat.


Direcția este realizată prin utilizarea telecomenzii profesionale și hi-tech cu 4 canale - 2,4 GHz care folosește Spread Spectrum Technology (SST). Această tehnologie extinde puternic raza de acțiune, iar reacția telecomenzii este de 100 de ori mai rapidă în comparație cu telecomenzele tradiționale care lucrează la frecvența de 27 / 40MHz.


Syma X23W, în afară de zborurile directe în toate direcțiile, este capabil să efectueze cascadorii de aer, cum ar fi flipuri, spirale și așa-numitele "rotiri de baril". Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe unul dintre butoanele funcționale alocate de pe telecomandă și a ales o direcție în care va fi efectuată trucul. Datorită tehnologiei wireless și a unei game largi de telecomandă care utilizează frecvența modelelor de 2,4 GHz reacția la semnal sunt imediate. Securitatea anti-perturbare permite utilizatorului să controleze mai multe modele în același timp.Syma X23W prezentat este un model RTF, model RC, ceea ce înseamnă că este gata să zboare imediat după deconectare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți 4 baterii AA, la telecomandă, pe care le puteți achiziționa și în magazinul nostru. Pentru prima persoană vizualizată (FPV) aveți nevoie de smartphone-ul cu sistemul Android sau iOS și aplicația mobilă Syma FPV.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Views: 683
  • Producător: Syma
  • Cod produs: X23W-BLK
  • Disponibilitate: Indisponibil
0 Product(s) Sold
  • 616,3LEI
  • 369,8LEI
Perfect pentru:- Jucarii- Pescuit- Kit- etc.este prevazuta cu sistem de inchidere din plastic rezist..
119,9LEI 29,9LEI
Urbanista Paris sunt casti wireless True Wireless de ultima generatie, ce ofera o experienta de ascu..
599,9LEI 153,8LEI
Cu o înălțime de 15 cm, această minunată figurină de Crăciun cu pom și LED este o alegere perfectă p..
139,9LEI 59,9LEI
Mașinuța Hero, Rush Evo, este un model cu telecomandă de înaltă performanță, proiectat pentru a ofer..
189,9LEI 59,8LEI
Eamba XR1 este o mașină rc populară de la Himoto Racing. Un motor puternic fără perii și tracțiunea ..
2.427,5LEI 769,4LEI
Scale model made of metal (Die-cast) in 1:18 scale manufactured by GreenLight. It is just a small ve..
877,2LEI 552,7LEI
Scale model made of metal (Die-cast) in 1:18 scale manufactured by GreenLight. It is just a small ve..
762,7LEI 480,5LEI
Scala model de mașină din metal (Die-cast), în scară 1:64 fabricate de GreenLight.Este doar o versiu..
82,9LEI 52,2LEI
Scala model de mașină din metal (Die-cast), în scară 1:64 fabricate de GreenLight.Este doar o versiu..
82,9LEI 52,2LEI
Scale model car made of metal (Die-cast) in 1:64 scale manufactured by GreenLight. It is just a smal..
94,9LEI 59,8LEI