Drona Syma X23 2.4GHz, gyroscop, auto-start Neagra

-40% Indisponibil Drona Syma X23 2.4GHz, gyroscop, auto-start Neagra

Syma este o marcă recunoscută pe scară largă, cu reputație pe piața modelelor și este apreciată pe scară largă chiar și de adepții profesioniști. Quadcopter X23 este o alegere perfectă pentru oricine caută un model universal care poate fi utilizat în orice loc și în orice condiții meteorologice. Designul ușor și dimensiunile reduse fac ca Syma să fie ușor de transportat în buzunar și să-l ducă aproape oriunde!Designul și materialele de înaltă calitate din care este fabricat modelul asigură o rezistență ridicată la căderi și accidente. Aripile rotative sunt extrem de durabile datorită materialului flexibil din care sunt fabricate și riscul de rupere a acestuia este neglijabil. Datorită rezistenței sale la vânt, este ideal atât pentru zboruri în interior, cât și în aer liber.


Syma X23 este echipat cu un sistem de stabilizare 6-axial (giroscop), care este responsabil pentru agilitatea și manevrabilitatea dronelor, precum și pentru stabilitatea acestuia în timpul zborului. Funcția de plutire asigură stabilitate și ușurință remarcabile la direcție. Datorită acestuia, atât pilotului începător, cât și cel intermediar se vor bucura de zbor cu acest model.

Luminile LED intense nu sunt utilizate doar pentru aspectul său, ci și pentru funcționalitatea sa. Datorită acestuia, chiar și în întuneric, navigarea este ușor de manevrat.


Direcția este realizată prin utilizarea unei telecomenzi profesionale și hi-tech cu 4 canale - 2,4 GHz care utilizează tehnologia Spread Spectrum Technology (SST). Această tehnologie extinde în mare măsură autonomia, iar reacția telecomenzii este de 100 de ori mai rapidă comparativ cu telecomenzile tradiționale care lucrează la frecvența de 27 / 40MHz.


Syma X23, în afară de zborurile drepte în toate direcțiile, este capabil să efectueze cascadorii de aer, cum ar fi flip-uri, spirale și așa-numitul "spin baril". Tot ce trebuie să faceți este să apăsați unul dintre butoanele funcționale atribuite de pe telecomandă și să alegeți o direcție în care va fi efectuat trucul. Datorită tehnologiei fără fir și unei game largi de telecomenzi care utilizează frecvența modelelor de 2,4 GHz, reacția la semnal este imediată. Securitatea anti-întrerupere permite utilizatorului să controleze mai multe modele în același timp.Syma X23 prezentat este un model RC, de tip RTF, ceea ce înseamnă că este gata să zboare imediat după dezabonare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți 4 baterii AA, in telecomandă

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Views: 1393
  • Producător: Syma
  • Cod produs: X23-BLK
  • Disponibilitate: Indisponibil
2 Product(s) Sold
  • 307,1LEI
  • 184,3LEI
Perfect pentru:- Jucarii- Pescuit- Kit- etc.este prevazuta cu sistem de inchidere din plastic rezist..
119,9LEI 25,6LEI
Urbanista Paris sunt casti wireless True Wireless de ultima generatie, ce ofera o experienta de ascu..
599,9LEI 153,8LEI
Cu o înălțime de 15 cm, această minunată figurină de Crăciun cu pom și LED este o alegere perfectă p..
139,9LEI
Mașinuța Hero, Rush Evo, este un model cu telecomandă de înaltă performanță, proiectat pentru a ofer..
189,9LEI 59,8LEI
Eamba XR1 este o mașină rc populară de la Himoto Racing. Un motor puternic fără perii și tracțiunea ..
2.427,5LEI 769,4LEI
Scale model made of metal (Die-cast) in 1:18 scale manufactured by GreenLight. It is just a small ve..
877,2LEI 552,7LEI
Scale model made of metal (Die-cast) in 1:18 scale manufactured by GreenLight. It is just a small ve..
762,7LEI 480,5LEI
Scala model de mașină din metal (Die-cast), în scară 1:64 fabricate de GreenLight.Este doar o versiu..
82,9LEI 52,2LEI
Scala model de mașină din metal (Die-cast), în scară 1:64 fabricate de GreenLight.Este doar o versiu..
82,9LEI 52,2LEI
Scale model car made of metal (Die-cast) in 1:64 scale manufactured by GreenLight. It is just a smal..
94,9LEI 59,8LEI